Adaptacja kontenerów morskich na kontener gastronomiczny.
Mobilne i ekonomiczne rozwiązanie dla Twojego biznesu.
Przystosowanie kontenerów morskich pod obiekt gastronomiczny w formie lokalu sezonowego, czy całorocznego, stanowi stabilny model biznesowy i alternatywne rozwiązanie dla tradycyjnych lokali obciążonych nierzadko ogromnymi kosztami najmu przestrzeni.
Dzięki mobilności rozwiązania, nasi Klienci mają możliwość otwierania punktów gastronomicznych, w miejscach wyjątkowych, ale do tej pory dla nich niedostępnych, takich jak miejskie tereny zielone, bulwary, czy plaże.
Charakterystyczny design i przykłuwająca uwagę konstrukcja, pełni rolę atrakcyjnej reklamy.
Budujemy obiekt zrówno na podstawie projektu Klienta oraz dysponujemy autorskimi rozwiązaniami, które dostosowujemy do indywidualnych potrzeb. Możliwość swobodnego łączenia poszczególnych modułów, pozwala nam na nieograniczone kształtowanie przestrzeni, zarówno w zabudowie piętrowej i szeregowej oraz na przyłączanie tarasów.
Adaptacja kontenerów morskich na potrzeby gastronomii to dla nas kompleksowa usługa, która zawiera: projekt, jego wykonanie, wykończenie wnętrza, transport i montaż w miejscu docelowym. Dodatkowo, całość jest przygotowana w sposób umożliwiający przenoszenie, czyli szybki demontaż i ponowne złożenie w nowej lokalizacji.
Tworzone przez nas lokale posiadają pełną dokumentację techniczną, z uwzględnieniem wszystkich wymogów sanepidowskich, co umożliwia naszym Klientom natychmiastowe rozpoczęcie działalności.
W budowie każdego projektu wdrażamy rozwiązania przyjazne środowisku.