Gastronomy

Adaptacja kontenerów morskich na kontener gastronomiczny. 

Mobilne i ekonomiczne rozwiązanie dla Twojego biznesu.

Funkcjonalne lokale i pawilony gastronomiczne

Przystosowanie kontenerów morskich pod obiekt gastronomiczny w formie lokalu sezonowego, czy całorocznego, stanowi stabilny model biznesowy i alternatywne rozwiązanie dla tradycyjnych lokali obciążonych nierzadko ogromnymi kosztami najmu przestrzeni.

Dzięki mobilności rozwiązania, nasi Klienci mają możliwość otwierania punktów gastronomicznych, w miejscach wyjątkowych, ale do tej pory dla nich niedostępnych, takich jak miejskie tereny zielone, bulwary, czy plaże.

Charakterystyczny design i przykłuwająca uwagę konstrukcja, pełni rolę atrakcyjnej reklamy.

Mała gastronomia z potencjałem

Budujemy obiekt zrówno na podstawie projektu Klienta oraz dysponujemy autorskimi rozwiązaniami, które dostosowujemy do indywidualnych potrzeb. Możliwość swobodnego łączenia poszczególnych modułów, pozwala nam na nieograniczone kształtowanie przestrzeni, zarówno w zabudowie piętrowej i szeregowej oraz na przyłączanie tarasów. 

Adaptacja kontenerów morskich na potrzeby gastronomii to dla nas kompleksowa usługa, która zawiera: projekt, jego wykonanie, wykończenie wnętrza, transport i montaż w miejscu docelowym. Dodatkowo, całość jest przygotowana w sposób umożliwiający przenoszenie, czyli szybki demontaż i ponowne złożenie w nowej lokalizacji. 

Tworzone przez nas lokale posiadają pełną dokumentację techniczną, z uwzględnieniem wszystkich wymogów sanepidowskich, co umożliwia naszym Klientom natychmiastowe rozpoczęcie działalności. 

W budowie każdego projektu wdrażamy rozwiązania przyjazne środowisku.

Główne zalety rozwiązania

Galeria

Zobacz także